Salarisadministratie

SALARISADMINISTRATIE


Het voeren van een goede salarisadministratie is een lastige en tijdrovende klus. U bent niet alleen veel tijd kwijt aan de administratieve verwerking, maar ook aan het up-to-date houden van uw kennis van het arbeidsrecht en cao’s. Tijd die u liever aan andere zaken besteedt. Waarom laat u uw salarisadministratie niet aan ons over?

SALARISADMINISTRATIE UITBESTEDEN OF ZELF DOEN?

Bij A&D kunt u ervoor kiezen uw volledige salarisadministratie aan ons uit te besteden. Dan hebt u praktisch nergens meer omkijken naar en bent u verzekerd van een juiste en vlotte afhandeling. Als u wilt, kunt u bepaalde administratieve zaken ook zelf doen, met behulp van uw eigen salarissoftware of ons online salarispakket. Wij controleren uw administratie dan op afstand.

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• het opstellen en verstrekken van loonstroken/salarisstroken en jaaropgaven
• het verzorgen van uw aangifte loonheffingen
• het opstellen van journaalposten
• het aanleveren van periodieke betaaloverzichten en rapportages voor uw administratie

BELONINGSVRAAGSTUKKEN

Naast het uitbesteden van uw salarisadministratie kunt u bij ons ook terecht met al uw beloningsvraagstukken. Wij kunnen u helpen met het opzetten van een salarishuis binnen uw bedrijf, het toetsen van uw beloningssysteem aan uw cao, het opstellen van individuele arbeidsovereenkomsten en het uitvoeren van pro-formaberekeningen (bruto-/nettoloon).
Geen omkijken meer naar uw salarisadministratie? 
Neem contact met ons op.
 
Mail Ons
Share by: