Persoonlijke Financiën

PERSOONLIJKE FINANCIËN


Als zelfstandige of directeur-grootaandeelhouder (dga) lopen uw zakelijke en persoonlijke belangen dikwijls door elkaar heen. Vaak is onduidelijk hoe die twee precies verweven zijn. Met onze dienst persoonlijke financiële planning maken wij die verbondenheid inzichtelijk en zorgen zo voor meer helderheid en zekerheid in uw financiële privésituatie. 

HET IS NOOIT TE VROEG OM STIL TE STAAN BIJ LATER

Persoonlijke financiële planning is het plan om uw financiële doelen en levensdromen werkelijkheid te maken, met uw huidige situatie als uitgangspunt. Het is in zekere zin onze meest persoonlijke dienst, die alle levensgebeurtenissen met (mogelijke) financiële gevolgen in ogenschouw neemt. Van huwelijkse of partnerschapvoorwaarden tot scheiden; van pensionering en bedrijfsoverdracht tot vragen over schenken en erven. 

INKOMENSPLANNING EN VERMOGENSONTWIKKELING 

In een financieel plan is er een prominente rol weggelegd voor inkomensplanning en vermogensontwikkeling, en zijn adviezen opgenomen op het gebied van onder andere sparen, beleggen en verzekeren. Ook de financiering en waardeontwikkeling van uw woning worden meegenomen in het plan. 

INTEGRALE KIJK OP UW FINANCIËN 

Persoonlijke financiële planning draait in eerste instantie om uw financiële privésituatie, maar altijd in relatie tot uw bedrijf. Uw persoonlijke en zakelijke belangen zijn immers sterk met elkaar verbonden. Er zijn ook genoeg (onvoorziene) gebeurtenissen in de persoonlijke sfeer denkbaar die van grote invloed zijn op de voortgang van uw onderneming. Inlevingsvermogen, kennis en ervaring zijn kwaliteiten waarmee wij in deze processen de regie kunnen nemen. 

De dienst persoonlijke financiële planning is behalve voor ondernemers ook toegankelijk voor vermogende particulieren. 
Wilt u als zelfstandig ondernemer ook meer helderheid en zekerheid in uw financiële privésituatie? 
Neem contact met ons op.
 
Mail Ons
Share by: