OVER ONS

OVER ONS


A&D accountants & belastingadviseurs levert sinds 1991 hoogwaardige diensten op het gebied van accountancy en belastingadvies. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een middelgroot, fullservice-kantoor met een zeer diverse clientèle van mkb’ers, zelfstandige beroepsbeoefenaren, (semi)overheidsinstellingen, non-profitorganisaties en vermogende particulieren. Op onze vestigingen in Maastricht en Heerlen zijn momenteel meer dan twintig medewerkers werkzaam. 

Cijfermatig zijn we sterk – natuurlijk. Onze focus verschuift echter steeds naar het vertalen van cijfers in gefundeerde adviezen over uw bedrijfsvoering. Wij zien onszelf dan ook het liefst als adviseurs. Als iemand die fungeert als uw persoonlijk klankbord en sparringpartner. Zo’n persoonlijke relatie vraagt om het nodige (wederzijdse) vertrouwen. Het creëren van dat vertrouwen zien wij dan ook als onze voornaamste taak. 

A&D is lid van het SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-administratieconsulenten) en beschikt over een vergunning bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). 
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van accountancy en belastingadvies? 
Neem contact met ons op.
 
Mail Ons
Share by: