Fiscale Aangiften

FISCALE AANGIFTEN EN ADVISERING


Onze fiscale dienstverlening bestaat naast het verzorgen van al uw belastingaangiften uit uitgebreid belastingadvies. Het idee is om u een zo gunstig mogelijke fiscale positie te verschaffen, zodat u optimaal fiscaal voordeel geniet – ook met het oog op de lange termijn. Want zeg nu zelf, niemand betaalt toch graag te veel belasting?

FISCALE AANGIFTEN

U kunt er gewoonweg niet omheen: uw periodieke belastingaangiften. Op het gebied van inkomsten- en vennootschapsbelasting, maar ook omzetbelasting, vallen voor u mogelijk aanzienlijke voordelen te behalen. Dat laat u toch liever niet liggen? Laat uw belastingaangifte verzorgen door A&D. Dan bent u verzekerd van een tijdige en correcte aangifte, en profiteert u van optimale fiscale voordelen. 

Wij hebben bovendien afspraken met de Belastingdienst, die zijn vastgelegd in het convenant horizontaal toezicht. Dit biedt u een aantal voordelen, zoals sneller duidelijkheid over aanslagen en minder controles.

Wij verzorgen de volgende aangiften:
• inkomsten- en vennootschapsbelasting
• omzetbelasting (btw)
• erfbelasting (successierechten)

FISCAAL ADVIES

Bij uw belastingaangifte adviseren we u, ook ongevraagd, over mogelijke belastingvoordelen. Maar in ons fiscaal advies kijken we graag verder dan uw aangifte. Bijvoorbeeld door te onderzoeken hoe we uw winst in fiscaal opzicht kunnen optimaliseren, door onder andere te kijken naar uw investeringsruimte en investeringssubsidies. Of door te onderzoeken of de ooit gekozen rechtsvorm nog steeds het beste bij uw onderneming past. Ook op het complexe gebied van omzetbelasting (btw) adviseren we u graag. U ziet: wat betreft fiscale advisering staan we voor een adequate multidisciplinaire aanpak.
Wilt u ook een zo gunstig mogelijke fiscale positie innemen, zodat u optimaal fiscaal voordeel geniet, ook op lange termijn? 
Neem contact met ons op.
 
Mail Ons
Share by: