Bedrijfsovername

BEDRIJFSOVERNAME EN FINANCIERING


Gaat u uw onderneming verkopen of overdragen aan de volgende generatie? Of bent u juist op zoek naar een bedrijf om over te nemen? A&D staat voor professionele begeleiding en advies bij overnametransacties en financiering bij bedrijfsovername.

BEDRIJF VERKOPEN

U denkt erover na uw bedrijf te verkopen. Misschien bent u toe aan een nieuwe uitdaging of juist van plan met pensioen te gaan. Of u bent op zoek naar een investeerder om (een deel van) uw onderneming aan te verkopen, en zo extra vermogen aan te trekken voor verdere groei. In alle voorgaande en andere gevallen kunt u een beroep doen op ons voor deskundig advies. Desgewenst kunnen wij het hele traject voor u begeleiden – van het vaststellen van de verkoopstrategie tot het opstellen van de koopovereenkomst.

BEDRIJF KOPEN

Wilt u investeren in een onderneming of een bedrijf in zijn geheel overnemen? Het kopen van een onderneming is een spannend traject, dat wij graag van begin tot eind met u afleggen – van het bepalen van de aanpak tot en met de contractuele afwikkeling. Zo behoeden wij u voor valkuilen en helpen wij u (fiscale) kansen optimaal te benutten.

FAMILIEBEDRIJF

De bedrijfsopvolging bij familiebedrijven is vaak een gevoelige aangelegenheid. Zodra de opvolging ter sprake komt, ontstaan er discussies over de geschiktheid van de opvolger, de waarde van het bedrijf et cetera. Mede daarom doet u er goed aan een externe partij met voldoende gevoel voor de familieverhoudingen in te schakelen, om het proces te structureren en te begeleiden. Wij adviseren desgewenst één of beide partijen (koper/verkoper).

Onze werkzaamheden op dit gebied bestaan uit:
• begeleiden van overnametransacties (koop en verkoop van onderneming)
• begeleiding bij financieringen
• advies bij wijzigingen in de aandeelhoudersstructuur 
• adviseren van (familie)bedrijven bij bedrijfsopvolging
Heeft u nood aan professionele begeleiding bij overnametransacties? 
Neem contact met ons op.
 
Mail Ons
Share by: