Accountancy

ACCOUNTANCY


Onze accountants houden zich bezig met het samenstellen en controleren van uw jaarrekening. Ook helpen we u met uw financiële administratie en salarisadministratie. Maar onze diensten op het gebied van accountancy gaan verder.

FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Cijfers liegen niet. Uw financiële administratie is een wettelijke verplichting en verschaft uzelf en anderen informatie over de financiële positie van uw onderneming. Door uw administratie aan ons over te laten, weet u zeker dat u aan de wettelijke verplichtingen voldoet, krijgt u meer grip op uw bedrijfsvoering en houdt u bovendien tijd over om te doen wat u het liefste doet: ondernemen.

Bij A&D kunt u ervoor kiezen uw administratie zelf te doen met behulp van een online boekhoudpakket. Wij kijken dan over uw schouder mee en controleren uw boekhouding. U kunt echter ook uw volledige administratie aan ons uitbesteden. Dan hebt u geen enkel omkijken meer naar administratieve taken. Desgewenst stellen wij ook uw jaarrekening samen.

JAARREKENING

Uw jaarrekening is een terugblik op het afgelopen jaar, bekeken door een financiële bril. De jaarrekening (bestaande uit ten minste een balans, winst- en verliesrekening plus toelichting) verschaft uzelf en derden waardevolle informatie over de financiële situatie én ontwikkeling van uw onderneming.

A&D stelt jaarrekeningen samen voor bv’s, nv’s en andere rechtspersonen, alsook voor coöperaties en eenmanszaken. Vanzelfsprekend voldoet de door ons opgestelde jaarrekening aan de laatste wettelijke eisen en internationale standaarden. Ook richten we de jaarrekening optimaal in voor de Belastingdienst, Kamer van Koophandel en eventuele financiers. Naast het samenstellen houden wij ons ook bezig met het controleren van jaarrekeningen. Dat gebeurt door onze onafhankelijke controlepraktijk.

BEDRIJFSADVIES

De tijd dat u als ondernemer strategische beslissingen nam op basis van louter fingerspitzengefühl is voorbij. Natuurlijk, uw visie is nog steeds leidend. Maar hoe gaat u die in de praktijk brengen? A&D kan u uitgebreid adviseren u op het gebied van strategie en bedrijfsvoering, met aandacht voor de financiële, fiscale en juridische aspecten. Waar wil ik naartoe? Hoe kom ik daar? Welke uitdagingen liggen er op dat pad? Met zulk soort vragen helpen wij u graag.

OVERIGE ACCOUNTANCYDIENSTEN

Onze diensten op het gebied van accountancy gaan verder dan uw financiële administratie en jaarrekeningen. Wij stellen bijvoorbeeld ook begrotingen, prognoses en planningen op, zoals een liquiditeitsplanning en -prognose. Want ondernemen is vooruitzien.

Ook op het gebied van subsidies helpen wij u graag. Wij weten precies welke subsidies beschikbaar zijn binnen uw branche en hoe u daar optimaal gebruik van kunt maken. Vaak is een accountantsverklaring nodig, bijvoorbeeld bij een subsidieverantwoording. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.
Weten hoe we u administratief optimaal kunnen ontzorgen? 
Neem contact met ons op.
 
MAIL ONS
Share by: